De puzzelstukjes...
Door: Thabor
Blijf op de hoogte en volg Thabor
21 Februari 2012 | Nederland, Sondel
Maar goed...laatste status is dat ik mijn visum binnen heb voor India!! Ik mag dus weer terugkeren en het land weer binnentreden. Op 29 februari ga ik weg, eerst een paar dagen naar Bahrein om daar e.e.a. aan voorbereidingen te treffen voor het huwelijk (notaris, etc.) om dan op 3 maart door te vliegen naar India!
Ik heb ondertussen een huis in Pune (het huis dat ik in December al bezocht had) en daar worden nu alle voorbereidingen getroffen, zodat ik daar 4 maart in kan trekken. Een totaal nieuwe omgeving, maar dichterbij mijn vriendencluppie, dus dat wordt gezellig! Ondertussen ook afspraken gemaakt over de verscheping van mijn spullen, dus dat is nu ook geregeld. Met een beetje geluk mag ik eind april, begin mei het huis dan ook gaan bevoorraden met mijn eigen spullen.
Dan zijn de vluchten nu ook zo goed als geboekt en komende dagen druk doende met de laatste acties in Nederland, vrijdag het afscheid op mijn werk, maandag mijn laatste werkdag bij Tieto. Dan natuurlijk afscheid nemen, wat moeilijk is, want ik kan echt niet iedereen meer zien. 2 maanden gaan dan opeens heel erg snel, maar wat ben ik blij dat ik de meesten allemaal gezien heb in de afgelopen 2 maanden! En dan ook met een dikke snik, want ik ben mij wel gaan realiseren hoeveel ik iedereen ga missen: Mijn ouders, die er altijd zijn, onschatbaar hoeveel zij voor mij betekenen en wat zie ik er naar uit als zij in april naar India gaan komen. Mijn broers en hun familie, met mijn 2 nichtjes en 2 neefjes. Wat ben ik onwijs blij dat ik nog zoveel tijd met ze heb door kunnen brengen en dan mijn jongste neefje toch nog heb horen zeggen...ome Thabor en lekker tafelvoetballen met Max. Schaatsen met Anne en logeren bij Amélie, meiden...ik wens jullie heel veel succes met jullie spreekbeurt op school over jullie oom in India, wat ben ik trots en wat jammer dat ik er niet zelf bij kan zijn. Sherana, bedankt voor het lekkere eten, de vriendschap en de gezelligheid. Toch raar om de laatste puntjes op de "i" te zetten door de laatste spullen uit te zoeken en door de foto's heen te gaan. En natuurlijk de rest, iedereen die ik gezien heb, mijn oom en tante, mijn toneelfamilie (wat een fantastische voorstelling was het toch!), mijn collega's, oude vrienden, FB vrienden, en iedereen die ik verder vergeet. Dankjulliewel voor alle steun in deze "tussenfase" en ik ga jullie allemaal missen! Aangezien ik niet iedereen meer zie bij deze alvast een afscheid, ik hoop jullie allemaal weer te zien als ik tussendoor weer in Nederland ben!
Gegroet,
Reizende Oom Roel
21 Februari 2012 - 21:56
Peter En Joke:
Hi Thabor, dat ziet er allemaal geweldig uit. Fijn dat je de afgelopen tijd in Nederland zo genoten hebt. Dan is het straks echt tijd om je nieuwe leven aan te vangen. Alle herinneringen neem je mee in je hart.
Geweldig dat je ouders in april komen, dat maakt een hoop goed he.
Waarschijnlijk zien we elkaar niet meer voor jouw vertrek, jij hebt het te druk én volgende week is het vakantie en hebben we geen toneel. Dus bij deze dan maar.....: heel veel geluk, goeie reis, take care en alle liefde van de wereld! Fijn dat je er was tijdens onze voorstelling, het was zzzoo vertrouwd!!
We blijven je volgen hoor.
dikke kus van ons! -
22 Februari 2012 - 07:45
Je Ouders:
Dankjewel voor je mooie woorden over ons. Weet dat, waar je ook woont op de wereld, wij er altijd voor je zullen zijn, indien nodig. Je hebt wederom de afgelopen twee maanden veel moeten regelen, beslissingen moeten nemen, maar ook genoten van de familie, de winter (!?) en van Nederland in al haar facetten.
Je hebt je ontwikkeld van Thabor van Plan tot Thabor mét een Plan. Als Projectmanager en je 'schema's' hebt je het allemaal voor elkaar gekregen. Je laatste dagen in Nederland zullen we rustig met je afbouwen in Leidschendam. Voor mij (aafke) heeft
het afgelopen jaar geleerd hoe ik met de afstand tussen India en Nederland om kan gaan. Loslaten en contact blijven houden. Er zijn genoeg mogelijkheden om in contact te blijven, skype, e-mail. En natuurlijk ons bezoek aan jou in India. We wensen je een heel goede toekomst, samen met Zahabbiya in India. Onze wensen voor jou voor de komende tijd zijn: vooral een rustig leven, met vrouw, baan, vriendencluppie, aangenaam weer en het Indiase leven.
-Het leven is als een regenboog: je hebt de zon én de regen nodig om de kleuren te kunnen zien- -
22 Februari 2012 - 09:20
Jessica L. Te Weesp:
Zit ik hier even met natte ogen jou stuk te lezen!
Je gaat zo veel mensen missen.
Maar wat een stoer besluit man!
Jullie heel veel geluk.
En J to the Oepie met jullie voorgenomen huwelijk
N dikke Zoen
jessica -
22 Februari 2012 - 09:40
Elly:
Hoi Thabor, fijn dat je alles nu hebt kunnen regelen en dat er even rust voor je aan zal komen. Alleen het weten dat er al heel veel geregeld is, geeft wat rust. De laatste dagen zullen ook zeker wel hectisch blijven en soms ook wel moeilijk, want natuurlijk valt elk afscheid hier niet mee en laat je veel achter. Maar je kan in geval van nood (of een klein beetje) altijd weer op je familie en vrienden hier terugvallen en de verbindingen via allerlei wegen zijn er en blijven er.
Wij blijven zeker wordfeud met je doen en chatten daar dan de laatste nieuwtjes bij. Het was gezellig om nog een dagje samen te zijn en hopen wel kontakt met jou en je geliefde in India te houden. Alvast sterkte met de laatste dagen vol afscheid en een goede reis naar Bahrein en dan naar India op je nieuwe plekje dicht bij je nieuwe vrienden en familie daar.... en
Zahabbiya. Als je in Nederland bent hopen wij je natuurlijk ook weer te zien. Veel sterkte en wij houden kontakt. Dikke knuffels van Dick en Elly. -
22 Februari 2012 - 11:37
Wil.:
Thabor,ik vind het fijn dat ik jou toch nog gezien heb,ik wens je alle geluk van de wereld ,samen met Zahabbiya,een ontzettend fijne huweijksdag,en toekomst.Ik blijf je volgen. Een dikke knuffel van mij. -
27 Februari 2012 - 22:10
Eric:
hey Jongen!
Heel veel geluk op jullie nieuwe stekkie. Hartstikke goed dat we je nog gezien en gesproken hebben. Succes met het reglen van de laatste zaken.
En ik zeg gewoon Tot Ziens!
Eric -
01 Maart 2012 - 09:53
Sherana:
Hoi Thabor,
Wat een mooi verslag schrijf je. Gelukkig is alles in orde gekomen en geregeld voor je vertrek. Ik hoop dat je goed en veilig bent aangekomen. Ik zal je zeggen dat ik nog spierpijn heb van het sjouwen met je spullen! Maar ik ben ook blij met mijn nu nagenoeg lege zolder.
Jij ook bedankt voor je vriendschap en gezelligheid! Hoe mooi dan dit kan en klopt. We houden contact en ik wens je veel plezier, succes en genieten de komende periode van alle mooie dingen die je gaat beleven! Heel veel liefs,
Sherana