Back to Europe
Door: Thabor
Blijf op de hoogte en volg Thabor
29 April 2011 | Finland, Helsinki
De workshop hier was erg goed en zeer leerzaam om de collega's in Finland te ontmoeten en uit Duitsland en Tjechie. Voor mijn nieuwe job erg handig om de connecties te hebben en de mensen fysiek te zien. Nu nog wat laatste puntjes afronden voor vandaag en dan is het weekend en zondagavond weer terug naar mijn homeland, India. Ik hoop dat teruggaan net zo makkelijk gaat als vertrekken. En dan komen we maandagochtend aan en kunnen we weer snel aan de slag, want er is een hoop te doen. Ik geniet in ieder geval wederom erg van Helsinki. Morgen gaan we genieten van Wapu, het jaarlijkse feest waar ale studenten hun afstuderen vieren. Veel bier en plezier.....kortom...genieten dus! En dan volgende keer weer een berichtje uit het warme, mooie India!!
29 April 2011 - 13:04
Peter En Joke:
Hé globetrotter! Ben je al 2 dagen zo dichtbij?? Hadden we dat geweten...:-)
Inderdaad fijn om collega's fysiek te ontmoeten, anders blijven het altijd maar namen. Leuk dat je ook nog kunt genieten van Helsinki, incl. Wapu, lekker feesten. Hier morgen ook feest ivm Koninginnedag, het weer is hier ook goed. Alvast goeie vlucht terug en lieve groeten van ons.xx
29 April 2011 - 13:08
Peter En Joke:
Ja zeg, zit je al in Finland!
En dan komt er nu pas een blogje!
"Geintje!" Fijn dat reis goed ging en dat je het niet al tè koud hebt in Helsinki. Komt je Hollandse thermostaatje toch nog van pas!
Have fun (niet tè veel bier drinken anders ...) goede reis terug zondag...Denk aan Koninginnedag morgen en: Tot blogs!