Jeetjemineetje - Reisverslag uit , van Thabor Walbeek - WaarBenJij.nu Jeetjemineetje - Reisverslag uit , van Thabor Walbeek - WaarBenJij.nu

Jeetjemineetje

Door: Thabor

Blijf op de hoogte en volg Thabor

30 Maart 2011 | ,

Zit ik net mijn vorige blogverslag te lezen en helemaal op de Indiaase traditie klopt er natuurlijk helemaal niets meer van...hahaha....ik begin er al aan te wennen. Goed, ik ben weer een paar dagen verder, weer wat grijze haren erbij gekregen, weinig slaap in verband met alle veranderingen en dingen die op mij af komen en alle kopzorgen die daarbij horen en vooral nog even positief als daarvoor :-)...
Maar goed, dan maar weer even een summary van alles wat er gaande is, dan hou ik zelf hopelijk ook nog een beetje het overzicht.
De visumaanvraag gaat hopelijk morgenochtend dan echt gebeuren. Vanmorgen ben ik bij het visumbureau geweest, waren ze spontaan gesloten op een woensdag, waarvan ik verwacht door de zeer belangrijke halve finale world cup cricketmatch van vandaag (India vs Pakistan, voor de kenners, die heeft India dus gewonnen met 29 runs verschil...ja, ik begin het al te leren)..vergelijkbaar met een ouderwets potje Nederland-Duitsland op een WK zal ik maar zeggen.
Dan staat mijn vlucht nog steeds gepland voor volgende week donderdag 7 april, wat hopelijk de visumaanvraag moet of mag gaan bespoedigen. Appartment wordt nog geregeld, daar worden nog steeds de onderhandelingen gevoerd en vandaag akkoord gegegen op de opslag van mijn spullen, die nu voorlopig gepland staat op volgende week dinsdag. Voor de rest zijn nu wel alle papieren getekend (zelfs onderweg uit India naar NL via DHL). Gelukkig naast al het geregel ook nog goed nieuws. Mijn collega, die voor een weekje naar India gaat net als ik in januari, gaat hoogstwaarschijnlijk met mij mee, dus dan heb ik wat gezelschap in het vliegtuig en de lange taxirit straks van Mumbai naar Pune.
Ja, en voor de rest....een hoop geregel, appartement opgezegd, televisie opgezegd en ga zo maar door. Ik voel mij een beetje in niemandsland momenteel, huisje half leeg en vooral nu afscheid nemen, van jullie, maar ook vooral van Nederland en dat is niet altijd even makkelijk....jeetjemineetje zeg!

• 30 Maart 2011 - 20:02

Sherana:

Ha die Taat,

Tja, je gaat dan ook EMIGREREN en of dat nu een jaar duurt of weet ik het hoe lang, het is nog al niet wat!
    Kan me nog tijden herinneren dat het op tijd terugbrengen van gehuurde dvd's al erg moeilijk was...iets waar ik nog steeds tegenaan loop. Dit is weer andere koek. Alles is van tijdelijke (ongemakkelijke) aard. Kon je maar fastforward naar een paar weken verder. Maar het goeie nieuws is dat dat vanzelf komt. Dan zit je in je ouwemannenhemd in de snikhete Indiase hitte te puffen en is alles geregeld. Suc6 met het laatste geregel en zo fijn dat de halve inboedel weer verhuisd moet worden...haha!
    Liefs van mij

• 30 Maart 2011 - 20:32

Sherana:

Oja, die issue met de "h" daar moeten we ook nog aan werken...behaat, behaatsjie enzo. Anders overleef je het niet. Dinsdag snelcursus. Noteer maar in de agenda!
    Doei!