99,9% - Reisverslag uit , van Thabor Walbeek - WaarBenJij.nu 99,9% - Reisverslag uit , van Thabor Walbeek - WaarBenJij.nu

99,9%

Door: Thabor

Blijf op de hoogte en volg Thabor

31 Maart 2011 | ,

Zo...het is gelukt!! Visum aanvraag is gedaan (met dank aan de printer van Aafke en Peter...)en de verwachting is dat deze aanstaande dinsdag gereed is. Dit betekent dus dat de kans dat ik volgende week donderdag het vliegtuig instap heeeeeeeel erg groot is nu. Vlucht is geboekt (nog niet bevestigd) voor volgende week donderdag 7 april 2011 om 10:20 met United Airlines. Dan mag ik bij aankomst (verwachting rond 4-5 uur in de vrijdagmorgen lokale tijd) direct door naar mijn nieuwe huis, want appartement zal ook voor die tijd geregeld zijn.
En dan is vanmorgen bevestigd dat mijn inboedel volgende week woensdag wordt opgehaald, dus gezellig met 2 grote boxen voor de deur om 07:00 uur aan de slag (althans...zij dan...).
Dus ja, volgens mij begint het nu echt concreet te worden...natuurlijk nog even de ambassade afwachten of ze niet nog aanvullende vragen hebben. Mijn collega gaat morgen de visumaanvraag doen, en ook dat ziet er naar uit dat het tijdig geregeld wordt, dus het wordt nog gezellig ook die eerste week. Mijn collega heeft al gevraagd om de lijst met café's door te geven waar hij allemaal heen wil ;-)...komt goed dus! Zet die KingFisher maar koud!
Morgen ga ik mij uitschrijven uit Nederland....ook weer een belangrijke stap op weg naar mijn vertrek, en morgen ook mijn tax briefing met Deloitte, geen idee wat ik daar van moet verwachten, maar goed....we zullen zien, ik laat het lekker op mij afkomen. Voor nu lekker verder inpakken en langzaamaan voorbereiden op wat ik eigenlijk in India ga doen.....

• 31 Maart 2011 - 18:55

Zilla:

SPANNEND!!!!!!!
    TOPPIE!!!!!
    SUCCES!!!!!
    HELEMAAL VET!!!

• 03 April 2011 - 20:30

Sherana:

Jaaaaaaa....komt er nou nog eens een nieuwe blog??????
    Truste!

Thabor

Ik ga als expat aan de slag in Pune, India bij mijn huidige werkgever Tieto. Ik heb er enorm veel zin in om als delivery manager aan de slag te gaan, maar vooral om alles te ervaren in een wereldvreemd land met een gigantisch andere cultuur en mensen.

Actief sinds 03 Okt. 2010