Verloedering
Door: Thabor
Blijf op de hoogte en volg Thabor
06 Augustus 2011 | India, Poona
Maar goed...het huis is nog steeds niet opgeknapt. Ik ben al een paar dagen in afwachting van de geyzer meneer, aangezien ik geen warm water heb (al 4 maanden niet trouwens...). Maar alhoewel bijna iedereen hier 24/7 werkt zijn de mensen van de geyzer helaas alleen beschikbaar op werkdagen en ja, dan ben ik er niet. En 's avonds komen ze ook niet. Maar even kijken of ik het vol kan houden zonder, maar een lekkere warme douche komt nu wel goed uit, zeker nu de monsoon gestart is. En ja, dan die monsoon....het is vreselijk momenteel....niet qua regen, dat valt allemaal best wel mee, maar vooral de vochtigheid de laatste dagen...alles is klam, nat, zweterig, vies en ga zo maar even door. Gelukkig kan ik met enig leedvermaak elke dag de buienradar in de gaten houden en genieten van die vreselijk mooie zomer in NL :-), dat doet mijn hart dan toch wel weer goed (sorry...).
Voor nu in ieder geval vooral lekker weekend, ga ik heerlijk van genieten!! Kingfisher, curry, nog een kingfisher en och....doe er nog maar eentje ;-)
06 Augustus 2011 - 13:32
BV:
Hey schatje,
Wat fijn iets op je blog te lezen en te horen dat het goed met je gaat, wat vervelend van je geyzer. Met koud water douchen is toch wel een nachtmerrie, ik moet er echt niet aan denken ook al is het nog zo warm. ..
Ben trots op je!!
Kus van ons!! -
07 Augustus 2011 - 16:00
Annie:
Hoi Thabor
In wat voor een buurt ben je terechtgekomen.
Maar zo zie je dat het oudste beroep overal uitgeoefend wordt.
Jammer van het koude water, kun je niet de huisbaas aanspreken?
Leuk om je weer te lezen.
Groetjes -
08 Augustus 2011 - 08:07
Elly:
Hoi Thabor, wat kan het leven toch hard zijn, zit je al in India gaat het ook nog regenen, kan je ook nog lezen wat een hondenweer weer wij hebben en heb je geen warm water, tja het leven is geen lolletje, ( lach lach)
Geniet nog maar even van de tijd daar, lekker eten en drinken ,dat maakt je hele dag weer goed en af en toe werken.
Groetjes van Dick en Elly. -
13 Augustus 2011 - 14:03
Peter En Joke:
Hé grote vriend van ons!
Wij zijn terug van vakantie Italië (met z'n 4-tjes) en Zwitserland (met 2-tjes) en beide vakanties ....VOLOP ZON!
Hopelijk dat het bij jou warm water regent ...scheelt weer een geiser! Nee, beter dan toch eigen warm water in de badkamner...want in je nakie op 't balkon met zeep en shampoo????
Misschien een idee om je huismannetje aanwezig te laten zijn voor die geisermeneer??
Voor ons vandaag wassen, opruimen, koffers wegzetten, foto's op de PC knallen en boodschappen. Want maandag mogen wij weer "naar de baas"
Houd je goed en tot snel weer!
16 Augustus 2011 - 15:03
Ricardo:
Hai Thabor, heb je plannen om Goa te bezoeken ??? wij hebben accomodatie te huur...bel voor info 0091-9960321088....Groetjes Ricardo -
19 Augustus 2011 - 20:56
Sherana:
Hey Thabor,
Goh, ik vind het quite shocking dat er gewoon een Waldorpstraat in Pune is..weet je zeker dat het echt 'dames' zijn of omgebouwde projectielen?
Jij zit nog volop in de monsoon waar ik nu al weer een weekje uit ben. Niet zonder consequenties overigens; ben al ruim 1,5 week flink verkouden en het begint nu pas op te knappen.
Merk jij dat ook aan veel ziekigheid om je heen?
Ik ga maandag weer aan het werk en heb de afgelopen twee dagen half beroerd mijn inbox gecheckt...daar werd ik eerlijk gezegd nog beroerder van. En een beetje gestresst. Ik ben me dus weer aan het onderdompelen in de boeddhistische sferen, smeer nog maar wat sudocreme op mijn kapotte neus en ga nu 'In Therapie' kijken...wie weet steek ik er nog wat van op:-)
Tot skypes, liefs,
Sherana -
19 Augustus 2011 - 20:58
Sherana:
Oh, en als jij nog een Kingfisher neemt, schenk ik nog een wijntje in!