Verjaardag
Door: Thabor
Blijf op de hoogte en volg Thabor
09 Juli 2011 | India, Poona
Maar goed, ik ben ondertussen dus weer een jaartje ouder geworden, ik laat het getal maar lekker weg, op een gegeven moment is dat niet meer zo belangrijk :-)...en de kenners weten hoe oud ik ben geworden, dus daar laat ik het lekker bij.
Hier verder alles goed. Er gebeurd weer een hoop waar ik op korte termijn nog wel verder over zal schrijven. Mijn leven is in ieder geval niet saai, en gelukkig maar.
Van de week weer een nieuwe ervaring op gedaan in het leven in een grote stad...word ik straat aangehouden door een auto....of ik "services" wilde hebben met een schuine blik naar de achterbank alwaar 2 jongedames zaten. Ik heb vriendelijk bedankt...bij het navertellen hiervan blijkt dat dit zeer ongebruikelijk is in Pune en waarschijnlijk ook vooral bij blanken wordt gedaan (die hebben ook het geld...). Maar goed, een enerverende ervaring en leuk om na te vertellen.
Voor de rest momenteel niet echte updates van deze kant. Het leven gaat zijn gangetje....werken, eten, slapen...en oh ja...natuurlijk ook plezier hebben :-)
09 Juli 2011 - 08:44
Wil Dijkshoorn.:
Thabor van Harte Gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren,je bent nog piepjong,nou het regent hier ook hoor ,kreeg je rode oortjes toen je aangehouden werd? ik vind dit om te gillen ook leuk om mee te maken.Vier je je verjaardag op de Indiase stijl of doen ze er daar niets aan. Een hele fijne dag,Groetjes Wil. -
09 Juli 2011 - 10:02
Annie:
Op de eerste plaats van harte gefeliciteerd, gisteren dacht ik er nog aan, dat je deze keer heel ver weg bent op je verjaardag.Maar ja ,kan gebeuren en ben benieuwd hoe je dag gaat verlopen.
Ga je er wat aan doen, en krijg je bezoek???
Maak er in ieder geval iets moois van, veel Geluk,Gezondheid en de hartelijke groetjes van ons beiden.
09 Juli 2011 - 10:32
Robert En Hans:
Hoi Thabor, van harte gefeliciteerd en dat je nog maar heel veel jaartjes de leeftijd mag weglaten. Wij proosten en toosten op jou! -
09 Juli 2011 - 20:07
Sandra:
Vanuit een heerlijk zonovergoten Denemarken wens ik je ...oooh zie dat het bij jou al de volgende dag is... Toch van harte gefeliciteerd! Maar wat anders heb je het nog op een leuke originele manier gevierd met vrienden/kennissen, die Indian way?
Groetjes Sandra -
15 Juli 2011 - 17:26
Bv:
He lekker ding, alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Beetje laat maar beter laat dan nooit. Zoals je weet waren we er een zeer onverwacht weekje tussen uit. Daar waar we gingen hadden we helaas geen internet dus konden we je geen berichtje sturen. We hebben wel aan je gedacht buurman.
Hou je taai en heeeeel veeeeel lieve knuffels en kusjes van ons vieren. -
16 Juli 2011 - 18:35
Elly:
Sorry nog steeds niet gefeliciteerd met je verjaardag, maar ook hier is elke dag wat aan de hand, ook veel leuke dingen. Lang weekend weg, kopen van nieuwe keuken en badkamer enz. Het is hier dus ook net India met elke dag weer regen, dus geen zomer hier. Wacht daar nog maar even op mooi weer. Groetjes en veel succes met alles wat daar gebeurt. Dick en Elly