Het is zover! - Reisverslag uit , van Thabor Walbeek - WaarBenJij.nu Het is zover! - Reisverslag uit , van Thabor Walbeek - WaarBenJij.nu

Het is zover!

Door: Thabor

Blijf op de hoogte en volg Thabor

22 Maart 2011 | ,

Ja, het is zover! De kogel is door de spreekwoordelijke kerk gevlogen en het echte avontuur gaat nu beginnen. Na een hoop getouwtrek om de onbenullige zaken (financiën), zijn we nu eindelijk zover dat de werkvergunning aangevraagd gaat worden. Vooralsnog ziet het er naar uit dat ik uiterlijk 9 april in het vliegtuig ga stappen, en dit keer met een enkeltje..
En ja, dan wordt het nu echt spannend, lichte kriebels beginnen nu te komen, hoe gaat het straks allemaal lopen, waar kom ik eigenlijk terecht, wat moet ik allemaal gaan doen, hoe is het leven daar, is de golfbaan wel echt zo mooi als het eruit ziet enzovoorts, enzovoorts.....
Maar goed, nu eerst de praktische zaken. En daar ben ik wel even zoet mee, allerlei contracten opzeggen, mijn huur opzeggen, naar Groningen afreizen om op korte termijn een gecertificeerd en (jawel) geäpostilleerd dilpoma te krijgen (kom ik toch nog eens een keer op een rechtbank) en ja, ik hoor jullie al denken, ik heb echt ooit een diploma gehaald en niet alleen mijn zwemdiploma...
Daarnaast moet er van alles geregeld worden met health checks, vaccinaties, papieren rompslomp en ga zo maar door. Maar goed, dan krijg je ook wat, weer veertig stempels in mijn paspoort waarschijnlijk...
Maar goed, de komende dagen zal ik via het blog jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen, scheelt mij weer een hoop extra acties om iedereen op de hoogte te houden, zeker nu ik geen stem heb met hopelijk mijn laatste verkoudheid voor lange tijd!!

• 23 Maart 2011 - 11:51

Wil Dijkshoorn:

Heel spannend allemaal,en dat je de kriebels hebt kan ik mij voorstellen, ik ga je zeer zeker volgen,Groetjes Wil.

• 24 Maart 2011 - 08:02

Zilla:

YEEEEAAAHHHHHHHH!!! Eindelijk is het dan zover. Je geduld wordt beloont. Heel veel succes met het regelen van de laatste zaken. Maar dat zal natuurlijk allemaal helemaal goed komen.
    X
    Zil

• 28 Maart 2011 - 15:02

Elly Mos:

Alweer een paar dagen verder en hopelijk alweer wat afrondingen kunnen maken. Succes verder en tot ziens!

Thabor

Ik ga als expat aan de slag in Pune, India bij mijn huidige werkgever Tieto. Ik heb er enorm veel zin in om als delivery manager aan de slag te gaan, maar vooral om alles te ervaren in een wereldvreemd land met een gigantisch andere cultuur en mensen.

Actief sinds 03 Okt. 2010